CF Cunit
Segueix-nos a Facebook

Informació legal

Llei sobre la societat de la informació i comerç electrònic:
De conformitat amb el que s´estableix en l´article 10 de la llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que el Club de Futbol Cunit té el seu domicili a Carretera de Cunit a Clariana, s/n (Camp de futbol municipal) - 43881 - Cunit - Tarragona. La seva adreça de correu electrònic és [email protected].

Protecció de dades (LOPD)
El lloc web de CFCunit sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc. per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l´informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de CFCunit amb el fi d´informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l´informem de la possibilitat d´exercir el dret d´accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a [email protected] o adreçant-se per carta a Club de Futbol Cunit, Carretera de Cunit a Clariana, s/n (Camp de futbol municipal) - 43881 - Cunit - Tarragona, indicant clarament en l'assumpte: Tutela de drets LOPD.

Exempció de Responsabilitat
CFCunit, no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquest club o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en llocs webs aliens connectats directa o indirectament per enllaços amb el lloc web de CFCunit. La presència d'enllaços en el lloc web de CFCunit té una finalitat merament informativa i no suposa en cap cas suggeriment, invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Propietat industrial i intel·lectual
Tota la informació continguda en el lloc web de CFCunit, incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, disseny gràfic, fotografies, logotips, marques, imatges, àudio, vídeo, documents, codi font, constitueix una obra propietat intel·lectual i industrial de CFCunit i si s´escau dels proveidors de continguts del lloc web. Les marques, logotips, noms, etc, de tercers son propietats dels seus respectius titulars.
No és permès, d'acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització modificació o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d'aquests lloc web, sense l'autorització prèvia per escrit de CFCunit.© Club de Futbol de Cunit
Carretera de Cunit a Clariana, s/n (Camp de futbol municipal)
43881 - Cunit - Tarragona

Informació legal | Contacte | Disseny web